Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Προστασία των Μνημείων (2022-2023)

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ με την συνεργασία των Σχολών Χημικών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών και Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ, οργανώνει Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, στο επιστημονικό πεδίο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ με δύο κατευθύνσεις:

Α. Συντήρηση και Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων & Συνόλων

Β. Υλικά και Επεμβάσεις Συντήρησης

Οι ενδιαφερόμενοι/νες και των δύο κατευθύνσεων μπορούν να στείλουν  την αίτηση συμμετοχής τους αποκλειστικά μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση promni@arch.ntua.gr από την Πέμπτη 18 Μαΐου έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ένα συμπιεσμένο αρχείο με τίτλο «ΑΙΤΗΣΗ ΜΝΗΜΕΙΑ 2022_Επώνυμο Όνομα» στο οποίοι θα πρέπει να περιέχονται όλα τα έγγραφα σε ξεχωριστά αρχεία pdf και αριθμημένα, όπως αναγράφονται στην συνημμένη προκήρυξη.

1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο χορηγούμενο από την Επιστημονική Γραμματεία του ΔΠΜΣ. (Έγγραφο αναρτημένο στην ιστοσελίδα)
2. Aντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου και πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, ή στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι αναμένεται η αποφοίτηση μέχρι τις εγγραφές στο ΔΠΜΣ, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2022, καθώς και
βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ όταν απαιτείται. [σε PDF]
3. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή και επαγγελματική δραστηριότητα, καθώς και εκπονηθείσες ερευνητικές εργασίες και δημοσιεύσεις. [σε PDF]
4. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, επιπέδου Β2 (για τους αλλοδαπούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας). [σε PDF]
5. Δύο συστατικές επιστολές. (Αποστολή με e-mail στο promni@arch.ntua.gr από τους συντάξαντες)
6. Σκαναρισμένη αστυνομική ταυτότητα. [σε PDF]
7. Μια πρόσφατη φωτογραφία. [τοποθετημένη στην θέση που υποδεικνύεται στο έντυπο της αίτησης]

Οι υποψήφιοι που θα πληρούν τις προϋποθέσεις και θα καταθέσουν πλήρη φάκελο θα συμμετάσχουν στις γραπτές εξετάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη  21 Ιουνίου 2022  στις 10:00′ στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχ. του ΕΜΠ, Πατησίων 42, στον 1ο όροφο του κτ. Τοσίτσα, στην πτέρυγα των Μεταπτυχιακών.

Οι επιτυχόντες στις γραπτές εξετάσεις θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη και η ανακοίνωση των επιλεχθέντων  θα γίνει εντός του Ιουλίου 2022.

Οι συστατικές επιστολές θα σταλούν απευθείας από τους συντάκτες ηλεκτρονικά στο e-mail: promni@arch.ntua.gr έως την ίδια καταληκτική ημερομηνία (17/06/2022). Στο e-mail θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του υποψήφιου/ας.

Κανένα διακαιολογητικό δεν θα γίνει δεκτό μετά τις 17/06/2022.

Διευκρινίζεται οτι οι υποψήφιοι που θα γίνουν δεκτοί είναι πιθανό να κληθούν να προσκομίσουν τα πρωτότυπα πτυχία ή διπλώματα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο