Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες (2022-2023)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποψηφίων Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο ΔΠΜΣ “Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες” ακαδημαϊκού έτους 2022-23

Οι Σχολές Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου προσφέρουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες».

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) απευθύνεται σε: α) απόφοιτους των Σχολών του ΕΜΠ., β) απόφοιτους λοιπών Τμημάτων διπλωματούχων Μηχανικών ή και πτυχιούχους άλλων ειδικοτήτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής αναγνωρισμένων ως ισότιμων των ελληνικών ΑΕΙ, συγγενούς με το πρόγραμμα γνωστικού αντικειμένου, για τους οποίους η απόκτηση ΔΜΣ δεν συνεπάγεται και την απόκτηση του βασικού διπλώματος του ΕΜΠ., γ) τελειόφοιτους του ΕΜΠ ή ΑΕΙ των παραπάνω κατηγοριών, οι οποίοι πρόκειται να αποφοιτήσουν κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2022, δ) απόφοιτους άλλων Τμημάτων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω Ροές:

  • Ανάλυση και Διαφορικές Εξισώσεις
  • Υπολογιστικά Μαθηματικά
  • Στατιστική και Πιθανότητες
  • Μαθηματικά της Πληροφορικής
  • Αλγεβρικές, Γεωμετρικές και Τοπολογικές Δομές 

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ο αριθμός εισακτέων ορίζεται στους τριάντα πέντε (35) κατ’ ανώτατο όριο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στη Γραμματεία της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του ΕΜΠ τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΔΠΜΣ μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://www.apms.math.ntua.gr ή σε επικοινωνία με την Γραμματεία του ΔΠΜΣ, στον Τομέα Μαθηματικών, τηλ. 210 772 1748 & στη Γραμματεία της Σχολής Ε.Μ.Φ.Ε. 210-7724189.

Προκήρυξη


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο