Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Έρευνα στην Αρχιτεκτονική: Σχεδιασμός – Χώρος – Πολιτισμός (2024-2025)

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών σε συνεργασία με τη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου λειτουργούν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο «Έρευνα στην Αρχιτεκτονική: Σχεδιασμός − Χώρος – Πολιτισμός». Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές οδηγούν μετά από την επιτυχή παρακολούθηση των σπουδών στο Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) «Έρευνα στην Αρχιτεκτονική: Σχεδιασμός – Χώρος – Πολιτισμός», στις εξής κατευθύνσεις.

  • Α ‘Γνωσιολογία της Αρχιτεκτονικής’
  • Β ‘Προωθημένα Ζητήματα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού’

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τον πλήρη φάκελο μόνο σε ψηφιακή μορφή από την Δευτέρα 20 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, το αργότερο 13:00 μ.μ. , στο e-mail της επιστημονικής γραμματείας  salexandropoulou@arch.ntua.gr με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην πρόσκληση.

Συνημμένα Αρχεία
Προκήρυξη
Αίτηση 2024-2025
Συχνές Ερωτήσεις
Προδιαγραφές Αιτήσεων
Υπεύθυνη Δήλωση για Τελειόφοιτους
Μαθήματα 2024-2025


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο