Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Θρησκειολογία (2022-2023)

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 10 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2022-2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Π.Μ.Σ. «ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ»

Το Τµήµα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή σαράντα (40) φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Σπουδών µε τίτλο «Θρησκειολογία» για το ακαδηµαϊκό έτος 2022-2023 με τις παρακάτω ειδικεύσεις:

1) Θρησκειολογία – Study of Religion

2) Βιοηθική των θρησκειών – Bioethics and Religions

3) Θρησκευτική Λογοτεχνία και Τέχνη – Religious Literature and Art

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ! ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2021-22 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Π.Μ.Σ. «ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ»

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2022 αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω της ιστοσελίδας https://eprotocol.uoa.gr/ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τις οδηγίες της προκήρυξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

- ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

  • Μετάβαση στην ιστοσελίδα https://eprotocol.uoa.gr/ > σύνδεση με κωδικούς TAXIS NET > Νέα αίτηση > 05. Αίτηση Yποψηφιότητας σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών > Συμπλήρωση στοιχείων > Στο πεδίο ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ συμπληρώνετε ΚΑΙ τη Θεματική Ενότητα (εφόσον η Ειδίκευση έχει πάνω από μία). Παράδειγμα: ΕΙΔ: Θρησκειολογία / ΘΕ: Ιστορία των Θρησκειών > Η ανάρτηση δικαιολογητικών είναι υποχρεωτική μόνο όπου υπάρχει ένδειξη με κόκκινο αστερίσκο > Προεπισκόπηση > οριστική υποβολή. Ασφαλής φύλαξη του αριθμού πρωτοκόλλου (ΑΠ) της υποψηφιότητάς σας.
  • Εφόσον χρειαστεί να ενοποιήσετε αρχεία .pdf πριν την ανάρτησή τους στο σύστημσ προτείνουμε τη χρήση της δωρεάν πλατφόρμας https://www.ilovepdf.com/ > merge pdf (για ενοποίηση) ή > compress .pdf (για μείωση μεγέθους). Ομοίως στην περίπτωση φωτογραφιών και εικόνων https://www.iloveimg.com/.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Παράταση

 


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο