Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο (2019-2020)

Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής του Π.Μ.Σ. «Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο» έως και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι Νοµικές Σχολές των Πανεπιστηµίων Αθηνών και Μπορντώ θα λειτουργήσουν πάλι, κατά το προσεχές ακαδηµαϊκό έτος 2019-2020, το κοινό ετήσιο Π.Μ.Σ. «Εξειδικευµένο δηµόσιο δίκαιο», το οποίο έχει έµφαση στη διοικητική δικαιοσύνη. Οι µισές διδακτικές ώρες είναι στα ελληνικά και οι µισές στα γαλλικά.

Οι φοιτητές συµµετέχουν στις λειτουργικές δαπάνες του Π.Μ.Σ. µε 1.500 ευρώ και προβλέπονται ορισµένες υποτροφίες, που χορηγούνται, σύµφωνα µε τις προϋποθέσεις και τους όρους που καθορίζονται στον Κανονισµό Λειτουργίας του Κοινού Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Οπωσδήποτε, οι φοιτητές θα παραµείνουν επί τρεις τουλάχιστον εβδοµάδες στο Μπορντώ για εντατική διδασκαλία και θα καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα ταξιδιού και διαµονής στη Γαλλία.

Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων πρέπει να κατατεθούν, από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, στη Γραµµατεία του Τοµέα ∆ηµοσίου ∆ικαίου του Πανεπιστηµίου Αθηνών, οδός Ακαδηµίας 45, ηµιώροφος.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Σας άρεσε το eduguide; κάντε μας

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr
eduguide App

Σχολιάστε...

blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα