Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου (2024-2025)

Διιδρυματικό ΠΜΣ Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου (ΕΑΓ) (250 θέσεις)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 9 Προπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα και 63 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου ως εξής:

  • από την 22η Απριλίου 2024 και ώρα 11.59 π.μ. έως την 14η Ιουνίου 2024 και ώρα 11.59 π.μ.
  • από την 22η Απριλίου 2024 και ώρα 11.59 π.μ. έως τη 10η Ιανουαρίου 2025  και ώρα 11.59 π.μ. για τα ΠΜΣ  «Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία» (ΑΣΚ) και «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές» (ΣΔΣ). Η έναρξη σπουδών στα ΠΜΣ ΑΣΚ και ΣΔΣ θα γίνει τον Μάρτιο του 2025.

Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 αιτήσεων για το ΕΑΓ και των 260 αιτήσεων για το ΕΑΨ και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 14ης Ιουνίου 2024 και ώρα 11.59 π.μ. Στα υπόλοιπα Προγράμματα Σπουδών οι αιτήσεις που θα υποβληθούν πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες.

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης. Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαχθέντων/εισών και των απορριφθέντων/εισών ανά  Πρόγραμμα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την 10η Ιουλίου 2024.

1.  Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.

2.  Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ

3.  Για να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις εισαγωγής των Προγραμμάτων Σπουδών πατήστε εδώ

Ιδιαίτερα για τα Προγράμματα Σπουδών με άμεση κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων, πχ ΕΑΓ και ΕΑΨ, συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής σε μορφή pdf (και jpeg για το αρχείο φωτογραφίας), που περιλαμβάνονται στον παραπάνω σύνδεσμο, πριν την έναρξη της περιόδου αιτήσεων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος υποβολής της αίτησης.

Προκήρυξη


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο