Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νικης: Προκήρυξη ΠΜΣ Νομικής 2017-2018

Σας γνωρίζουμε ότι έχει ανακοινωθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ για το ακ. έτος 2017-2018.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: 21 ως και 31 Αυγούστου 2016.

Ημερομηνίες εξετάσεων: 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Το ΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις παρακάτω επιστημονικές κατευθύνσεις:

Ο αριθμός εισακτέων στο ΠΜΣ, για απόκτηση ΜΔΕ, δεν μπορεί να υπερβαίνει κατ’ έτος τους είκοσι πέντε (25) για κάθε μία από τις έξι (6) κατευθύνσεις και σε σύνολο τους εκατόν πενήντα (150). Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιτυχόντων σε ορισμένη κατεύθυνση είναι μικρότερος των είκοσι πέντε (25) και υπάρχουν επιτυχόντες σε άλλες κατευθύνσεις πέραν του ορίου των είκοσι πέντε οι κενές θέσεις μπορούν να μεταφέρονται στις άλλες κατευθύνσεις.

Για να γίνει κανείς δεκτός στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών θα πρέπει να έχει επιτύχει σε γραπτές εισαγωγικές εξετάσεις σε δύο μαθήματα της κατεύθυνσης  Απαιτείται επίσης η επιτυχής γραπτή εξέταση στην αγγλική, ή γαλλική ή γερμανική γλώσσα σε νομικό κείμενο γενικού περιεχομένου.

Εγγραφή στο ΠΜΣ: Για την εγγραφή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών απαιτείται η καταβολή ανταποδοτικού τέλους 200 ευρώ ετησίως.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τα δικαιολογητικά υποβολής αλλά γενικότερα για τη δομή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών από τα παρακάτω links:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή στο ΠΜΣ για το ακ. έτος 2017-2018 

Αρχικό πρόγραμμα εισαγωγικών εξετάσεων (15-17 Σεπτεμβρίου 2017)

Πρόγραμμα διδασκαλίας μεταπτυχιακών μαθημάτων ακ. έτους 2017-2018.

Προφίλ και Κανονισμός ΠΜΣ

Τρόπος εισαγωγής στο ΠΜΣ


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο