Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Τμήμα
Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Τίτλος Προγράμματος
Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου (M.Sc. in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil)
Δίδακτρα
2400 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Ο αριθμός εισακτέων ορίζεται κατ’ ανώτερο όριο σε είκοσι (20) φοιτητές ανά κύκλο προγράμματος.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο