Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λειψίας (Leipzig) της Γερμανίας
Τίτλος Προγράμματος
European Master in Sport and Exercise Psychology (Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης)
Δίδακτρα
4200 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Επανίδρυση του Διακρατικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) μεταξύ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Σχολής Επιστήμης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Λειψίας της Γερμανίας, με τίτλο «Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχολογία του Αθλητισμού και της Άσκησης (European Master in Sport and Exercise Psychology)» 

Τρόπος διδασκαλίας: Στο πρώτο εξάμηνο οι φοιτητές/τριες εγγράφονται σε ένα από τα δύο πανεπιστήμια εγγραφής, Πανεπιστήμιο της Λειψίας (Γερμανία) και Θεσσαλίας (Ελλάδα). Στο δεύτερο εξάμηνο οι φοιτητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετακινούνται στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας. Στο τρίτο εξάμηνο, οι φοιτητές/φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Λειψίας και Θεσσαλίας μετακινούνται στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας. Στο τέταρτο εξάμηνο οι φοιτητές/φοιτήτριες εκπονούν την μεταπτυχιακή τους διατριβή στο Πανεπιστήμιο εγγραφής τους.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο