Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα
Οικονομικών Επιστημών και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Τίτλος Προγράμματος
Λογιστική και Ελεγκτική
Δίδακτρα
4200 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Βόλο και στη Λάρισα. Η διεξαγωγή του 1ου εξαμήνου γίνεται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (κτίριο Ματσάγγου) στο Βόλο . Η διεξαγωγή του 2ου εξαμήνου γίνεται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής στη Λάρισα.

Δίδακτρα: Τα δίδακτρα ανέρχονται στις 4.200€ με δυνατότητα εκπτώσεων ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Τρόπος διδασκαλίας: Τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά Σαββατοκύριακο. Από το ακαδημαϊκο έτος 2020-2021 δίνεται η δυνατότητα της εξ αποστάσεως συμμετοχής των φοιτητών και θα υλοποιούνται μέσω πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια των δύο Τμημάτων: Βόλος - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών - κτίριο Ματσάγγου και Λάρισα - Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. 

Διάρκεια φοίτησης: Η διάρκεια του ΔΠΜΣ που οδηγεί σε ΔΜΣ είναι τρία (3) εξάμηναΠροβλέπεται η μερική παρακολούθηση του Προγράμματος για εργαζόμενους και σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε μη εργαζόμενους. Η χρονική διάρκεια μερικής φοίτησης είναι έξι (6) εξάμηνα χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Πιστοποίηση ACCA: Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, σε συνεργασία με το Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Λογιστική και Ελεγκτική προσφέρουν στους αποφοίτους την δυνατότητα  απόκτησης της Πιστοποίησης του Association of Chartered Certified  Accountants (ACCA).  Αυτή η Πιστοποίηση αναδεικνύει την ποιότητα και την πληρότητα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Λογιστική και Ελεγκτική και  παράλληλα προσφέρει στους αποφοίτους σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο αντανακλά γνώσεις και κατάρτιση στο υψηλότερο επίπεδο με αναγνώριση από το Επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή και τον κόσμο της Λογιστικής και Ελεγκτικής. Ταυτόχρονα, η Πιστοποίηση του ACCA για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα χορηγεί απαλλαγές στις παρακάτω ενότητες της  Πιστοποίησης του ACCA.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο