Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Τμήμα
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Τίτλος Προγράμματος
Δημόσια Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός (Public Management and Digital Transformation)
Δίδακτρα
3300 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το ΠΜΣ απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην ειδικότητα «Δημόσια Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός», η οποία αφορά τη διοίκηση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημόσιου Τομέα.

Το γνωστικό αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η παροχή εξειδικευμένων, σύγχρονων και ανταγωνιστικών επιστημονικών γνώσεων σε πτυχιούχους ανωτάτης εκπαίδευσης στο θεματικό πεδίο της Δημόσιας Διοίκησης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Σκοπό του αποτελεί η ικανότητα των εκπαιδευόμενων να αξιοποιούν τις γνώσεις τους σε οργάνωση, διοίκηση και ψηφιακές τεχνολογίες στο Δημόσιο τομέα, ώστε να είναι σε θέση να πάρουν τις αποφάσεις που απαιτούνται σε ένα πολύπλοκο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Να μπορούν να επιδεικνύουν καινοτομική και επιχειρηματική στάση ως προς την αναγνώριση ευκαιριών και να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της Δημόσιας Διοίκησης.

Η γλώσσα διεξαγωγής του Προγράμματος είναι η ελληνική.

Ένα μεγάλο μέρος των διαλέξεων πραγματοποιούνται και από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο, διαρκούν τουλάχιστον δεκατρείς (13) εβδομάδες και διδάσκονται Παρασκευή και Σάββατο.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο