Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Τμήμα
Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Παρισίων Paris Descartes (Γαλλία), το Πανεπιστήμιο του Ανγκέρς (Angers) (Γαλλία) και το Πανεπιστήμιο της Παβία (Pavia) (Ιταλία)
Τίτλος Προγράμματος
EMJMD NANOMED: Nanomedicines for Drug Delivery (Νανοφάρμακα για την χορήγηση φαρμάκων)
Δίδακτρα
9000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Τέσσερα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια συγκέντρωσαν την εμπειρογνωμοσύνη τους στην Νανοϊατρική/Νανοφάρμακα, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Πανεπιστήμιο Paris Descartes (Γαλλία – [συντονιστής]), Πανεπιστήμιο Πατρών (Ελλάδα), Πανεπιστήμιο Pavia (Ιταλία), Πανεπιστήμιο Angers (Γαλλία).

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν την φοίτηση στο NANOMED EMJMD λαμβάνουν χωριστούς τίτλους Σπουδών (ΜΔΕ Νανοφάρμακα για Χορήγηση Φαρμάκων) από τα τέσσερα Ιδρύματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, καθώς και ένα έγγραφο αναλυτικής βαθμολογίας που υπογράφεται από τους ακαδημαϊκούς συντονιστές των τεσσάρων ιδρυμάτων. Η χορήγηση κοινού Διπλώματος είναι ο τελικός στόχος που διερευνάται επί του παρόντος.

Για τη λειτουργία του ΠΜΣ θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι διδασκαλίας και έρευνας και ο εξοπλισμός του Τμήματος Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και των άλλων τριών (3) Πανεπιστημίων που συμμετέχουν.

Αριθμός εισακτέων: 20 άτομα/έτος

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο