Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Τμήμα
Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας & Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος
Τίτλος Προγράμματος
M.Sc. in Humanitarian Logistics and Crisis Management (Aνθρωπιστικά Logistics και Διαχείριση Κρίσεων)
Δίδακτρα
3200 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το ΔΠΜΣ «Aνθρωπιστικά Logistics και Διαχείριση Κρίσεων (M.Sc. in Humanitarian Logistics and Crisis Management)» έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου σε θέματα σχετικά με τα ανθρωπιστικά logistics, την διαχείριση κρίσεων, την διαχείριση έκτακτων αναγκών και την επιχειρησιακή συνέχεια.

Ο σκοπός του ΔΠΜΣ είναι η δημιουργία επιστημόνων υψηλού επιπέδου κατάρτισης μέσω της παροχής εξειδικευμένων γνώσεων σε Aνθρωπιστικά Logistics και Διαχείριση Κρίσεων. Οι απόφοιτοι του ΔΠΜΣ αποκτούν τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες, στα επιστημονικά πεδία των ανθρωπιστικών logistics, της διαχείρισης κρίσεων, της διαχείρισης έκτακτων αναγκών και της επιχειρησιακής συνέχειας, για επιτυχή σταδιοδρομία ως στελέχη διεθνών ανθρωπιστικών οργανισμών, στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη πολιτικής προστασίας, Αξιωματικοί Στρατιωτικών Σωμάτων, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και κυβερνητικά στελέχη, στελέχη διπλωματικών σωμάτων, στελέχη οργανισμών, στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη ΜΚΟ και επαγγελματίες του χώρου.

Η γλώσσα διδασκαλίας του ΔΠΜΣ είναι η αγγλική γλώσσα. Η γλώσσα εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας είναι η αγγλική γλώσσα.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο