Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τμήμα
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Τίτλος Προγράμματος
Επιστήμες της Αγωγής - Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με τη χρήση ΤΠΕ (e-learning)
Δίδακτρα
2400 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Τμήμα Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής, Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με την αξιοποίηση Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών (e-Learning)».

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η εξειδίκευση και η έρευνα στο πεδίο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-Learning) και της μικτής συνδυαστικής μάθησης (Βlended Learning) μέσω της παιδαγωγικής αξιοποίησης των προηγμένων μαθησιακών τεχνολογιών, εστιάζοντας στην ανθρωποκεντρική διάσταση των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης, εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, ψηφιακής αφήγησης κ.λπ.

Αποκτώμενα προσόντα
Το ΠΜΣ παρέχει Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Μέθοδος διδασκαλίας
Τα μαθήματα του ΠΜΣ θα πραγματοποιούνται με βάση το «Μεικτό σύστημα εκπαίδευσης (Βlended Learning)» δηλαδή τον συνδυασμό της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (σύγχρονης ή ασύγχρονης) με τη διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία ως εξής:

  • Διά Ζώσης Διδασκαλία: κάτ. ελάχιστον: 30% των συνολικών πιστωτικών μονάδων του ΠΜΣ.
  • Διδασκαλία εξ Αποστάσεως: Μέγιστο 70% των συνολικών πιστωτικών μονάδων του ΠΜΣ
Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο