Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Τμήμα
Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστημίου Κρήτης και Πανεπιστημίου Κύπρου
Τίτλος Προγράμματος
Ανόργανη Βιολογική Χημεία (Biological Inorganic Chemistry)
Δίδακτρα
Δωρεάν
Πρόσθετες Πληροφορίες

Μεταπτυχιακοί Τίτλοι

Το Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην “Ανόργανη Βιολογική Χημεία ”. O τύπος του απονεμημένου διπλώματος θα είναι σύμφωνος με τον τύπο που ορίζει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές λαμβάνουν και παράρτημα διπλώματος.

Τόπος Διεξαγωγής των Μαθημάτων

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των τμημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Μέρος των παραδόσεων και των εργαστηρίων μπορεί να γίνεται με εξ αποστάσεως διδασκαλία, ανάλογα με τις ανάγκες των φοιτητών και των διδασκόντων. Η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση μεθόδων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4957/2022, άρθρο 88.

Γλώσσα Προγράμματος

Γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η ελληνική. Υπό προϋποθέσεις, μπορεί να οριστεί διαφορετική γλώσσα διεξαγωγής του Προγράμματος (και κυρίως η αγγλική). Η γλώσσα συγγραφής της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας (Μ.Δ.Ε.) είναι η ελληνική ή (υπό προϋποθέσεις) η αγγλική γλώσσα.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο