Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων (ΜSc in Analysis and Quality Control of Food Products)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας & Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Τροφίμων Πλόβντιβ Βουλγαρίας
Mixed Mode

Αναλυτικά το πρόγραμμα μαθημάτων του ΔΠΜΣ έχει ως εξής:

1ο Εξάμηνο: 1st SEMESTER

  • Αναλυτική Χημεία (7 ECTS)
  • Χημεία και Βιοχημεία Τροφίμων (7 ECTS)
  • Μικροβιολογία Τροφίμων και Βιοτεχνολογία (7 ECTS)
  • Φυσικοχημεία Τροφίμων (7 ECTS)
  • Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων (2 ECTS)

ΣΥΝΟΛΟ – TOTAL 30 ECTS

2ο Εξάμηνο: 2nd SEMESTER

  • Ενόργανη Χημική Ανάλυση (7,5 ECTS)
  • Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων (7,5 ECTS)
  • Μοριακές-βιολογικές μέθοδοι ανάλυσης τροφίμων (7,5 ECTS)
  • Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας (7,5 ECTS)

ΣΥΝΟΛΟ – TOTAL 30 ECTS

3o Eξάμηνο: 3rd SEMESTER

  • Ενόργανη Χημική Ανάλυση (7 ECTS)
  • Τοξικολογία Τροφίμων (7 ECTS)
  • Ασφάλεια Τροφίμων και Διαχείριση Κινδύνου (7 ECTS)
  • Διαχείριση της Ποιότητας και Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων (7 ECTS)
  • Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (2 ECTS)

4ο Εξάμηνο

  • Διπλωματική Εργασία 30 ECTS

ΣΥΝΟΛΟ – TOTAL 30 ECTS

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο