Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής
Τίτλος Προγράμματος
Τεχνητή νοημοσύνη και βαθιά μάθηση (Artificial intelligence and Deep learning)
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συνδιοργανώνουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Βαθιά Μάθηση» (MSc in Artificial Intelligence and Deep Learning) - ΦΕΚ 1104/Β/22‐03‐2021.

Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο των Αυτόνομων Συστημάτων (Autonomous Systems) ή των Γνωσιακών Συστημάτων (Cognitive Systems), επιλέγοντας την αντίστοιχη ομάδα μαθημάτων ειδίκευσης, ή να κάνουν ελεύθερη επιλογή μαθημάτων ειδίκευσης, στο πλαίσιο απόκτησης του τίτλου στο αντικείμενο της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Βαθιάς Μάθησης.

Τα μαθήματα περιέχουν πρακτικό μέρος και αξιολόγηση μέσω project, με χρήση εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί από μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης (Google AI, NVIDIA, FACEBOOK AI), ενώ σε επιλεγμένα μαθήματα το εκπαιδευτικό υλικό και οι εργασίες είναι βασισμένα σε υλικό από το Deep Learning Institute της NVIDIA

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων (90 ECTS) και ξεκινά στο Εαρινό Εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους. Η προκήρυξη θέσεων για κάθε νέα σειρά εισαγωγής μένει ανοικτή από Ιούλιο έως και Σεπτέμβριο, η διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται το Νοέμβριο και τα μαθήματα ξεκινούν το Φεβρουάριο. Το πρόγραμμα προσφέρεται με τέλη φοίτησης 1.000 ευρώ / εξάμηνο. Ισχύει η δυνατότητα απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης όπως προβλέπεται από τη σχετική εθνική νομοθεσία (Ν.4485/2017). Η διδασκαλία γίνεται στα Ελληνικά με σημειώσεις και εργασίες στα Αγγλικά, και με τη δυνατότητα διαλέξεων στα Αγγλικά για αλλοδαπούς φοιτητές. Τα δύο πρώτα εξάμηνα περιλαμβάνουν διδασκαλία μαθημάτων και το τρίτο αφιερώνεται στην εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Στο πρόγραμμα διδάσκουν μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς και πιστοποιημένοι σε θέματα Βαθιάς Μάθησης συνεργάτες. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει επίσης διαλέξεις από προσκεκλημένους Καθηγητές και Ερευνητές από Πανεπιστήμια, Ερευνητικά κέντρα και εταιρείες του εξωτερικού.

Πληροφορίες και την σχετική αίτηση μπορείτε να βρείτε εδώ: http://aidl.uniwa.gr 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο