Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής
Τίτλος Προγράμματος
Artificial intelligence and Deep learning (Τεχνητή νοημοσύνη και βαθιά μάθηση)
Δίδακτρα
3000 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Ειδίκευση στα αυτόνομα συστήματα (Autonomous Systems)
2. Ειδίκευση στα Γνωσιακά Συστήματα (Cognitive Systems)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συνδιοργανώνουν το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Βαθιά Μάθηση» (MSc in Artificial Intelligence and Deep Learning) - ΦΕΚ 1104/Β/22‐03‐2021.

Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ειδίκευση πάνω στο αντικείμενο των Αυτόνομων Συστημάτων (Autonomous Systems) ή των Γνωσιακών Συστημάτων (Cognitive Systems), επιλέγοντας την αντίστοιχη ομάδα μαθημάτων ειδίκευσης, ή να κάνουν ελεύθερη επιλογή μαθημάτων ειδίκευσης, στο πλαίσιο απόκτησης του τίτλου στο αντικείμενο της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Βαθιάς Μάθησης.

Τα μαθήματα περιέχουν πρακτικό μέρος και αξιολόγηση μέσω project, με χρήση εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί από μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης (Google AI, NVIDIA, FACEBOOK AI), ενώ σε επιλεγμένα μαθήματα το εκπαιδευτικό υλικό και οι εργασίες είναι βασισμένα σε υλικό από το Deep Learning Institute της NVIDIA

Οι σπουδές προσφέρονται σε καθεστώς πλήρους φοίτησης και διαρκούν τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα και από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα για μερική φοίτηση. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος χρόνος ολοκλήρωσης των σπουδών καθώς και η δυνατότητα προσωρινής αναστολής των σπουδών καθορίζονται (α) από την ισχύουσα νομοθεσία και (β) από τον ισχύοντα Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΔΠΜΣ (ΦΕΚ 1387/Β/8-4-2021) και (γ) από τον τροποποιημένο Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΔΠΜΣ ο οποίος αναμένεται να ισχύσει από Ιούλιο 2023, και αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη-πρόσκληση υποβολής αιτήσεων.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα, με τις σημειώσεις καιτο εκπαιδευτικό υλικό να δίνονται και αυτά στην αγγλική γλώσσα και τη δυνατότητα για διανομή μεταφρασμένων σημειώσεων στα Ελληνικά. Η γλώσσα συγγραφής της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας είναι η αγγλική. Οι διαλέξεις και η εξέταση των εργασιών υποστηρίζονται από σύστημα εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης

Πληροφορίες και την σχετική αίτηση μπορείτε να βρείτε εδώ: http://aidl.uniwa.gr 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο