Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών & Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής & Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Limoges
Τίτλος Προγράμματος
Τεχνητή Νοημοσύνη και Οπτική Υπολογιστική (Artificial Intelligence and Visual Computing – AIVC)
Δίδακτρα
2900 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Επιστήμη Δεδομένων – ΕΔ
2. Σύνθεση και Ανάλυση Εικόνας – ΣΑΕ
3. Γεωπληροφορική – ΓΕΩ

Πρόσθετες Πληροφορίες

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Limoges, οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2020‐2021 το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: Τεχνητή Νοημοσύνη και την Οπτική Υπολογιστική / Intelligence Artificielle et Informatique Visuelle.

Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται με μεικτό σύστημα, διά ζώσης και εξ αποστάσεως, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Για τη διεξαγωγή των μαθήματων με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αξιοποιείται η πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, καθώς και οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες υποστήριξης της μάθησης του ΠΑΔΑ. Τα μαθήματα που διδάσκονται διά ζώσης, διεξάγονται στις εγκαταστάσεις των Τμημάτων Μηχανικών Πληροφορικής & Υπολογιστών και Μηχανικών Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής του ΠΑ.Δ.Α., στην Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω.

Ο αριθμός εισακτέων κατ’ έτος στο πρόγραμμα ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε εξήντα (60) μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται στα 2900€. 

Γλώσσα Διδασκαλίας
Οι επίσημες γλώσσες εργασίας του ΠΜΣ είναι η ελληνική, η γαλλική, καθώς και η αγγλική, η οποία χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις έλλειψης γλωσσικής ομοιογένειας. Πρακτικά, η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στα ελληνικά και στα αγγλικά. Η γλώσσα συγγραφής της διπλωματικής εργασίας καθορίζεται κατά περίπτωση.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο