Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τμήμα
Διοίκησης Τουρισμού & Επιστήμης Οίνου Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης
Τίτλος Προγράμματος
Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών (Operations Management)
Δίδακτρα
Δωρεάν
Κατευθύνσεις

1. Αγροτουρισμός, Οινοτουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη
2. Επιχειρησιακές Λειτουργίες Δραστηριοτήτων Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Τουρισμού

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σκοπός του Προγράμματος είναι η εμπεριστατωμένη εκπαίδευση Πτυχιούχων ΑΕΙ, κυρίως Οικονομικών Σχολών, των Ελληνικών Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και ομοταγών, της αλλοδαπής, αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ, σε επιστημονικές μεθόδους συστηματικής και βέλτιστης διαχείρισης των πόρων και των λειτουργιών των επιχειρήσεων και οργανισμών και ειδικότερα εκείνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον Αγροτουρισμό και τον Οινοτουρισμό, και αυτών που ειδικεύονται στην οργάνωση Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τον Τουρισμό.

Η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στα επιστημονικά πεδία του Δ.Π.Μ.Σ. θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων του, δίνοντάς τους τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την απασχόλησή τους ως στελέχη επιχειρήσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε κυρίως σε ειδικές μορφές τουρισμού. Επίσης παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις εκείνες που απαιτούνται προκειμένου συνεχίσουν τις σπουδές τους στον τρίτο κύκλο σπουδών της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα διεξάγονται στην ελληνική ή και στην αγγλική γλώσσα.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο