Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Στατιστικής
Τίτλος Προγράμματος
MSc in Statistics (Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Στατιστική)
Δίδακτρα
4000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Διπλό Μεταπτυχιακό στη Στατιστική και τα Χρηματοοικονομικά του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ και του Τμήματος Οικονομικών και Διοικητικής του Πανεπιστημίου της Παβία (εδώ)

Οι απόφοιτοι του Mεταπτυχιακού Προγράμματος πλήρους Φοίτησης στη ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν και το Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά (Laurea Magistrale in Economics, Finance and International Integration, Finance Specialization - "MEFI") του Πανεπιστημίου της Παβία, με μειωμένο αριθμό μαθημάτων και με κοινή διπλωματική εργασία. Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν δύο ξεχωριστά πτυχία στα Χρηματοοικονομικά και στη Στατιστική. Η μετακίνηση των φοιτητών θα χρηματοδοτηθεί και από το πρόγραμμα ERASMUS+. 

Tα προγράμματα του τμήματος Στατιστικής συμμετείχαν στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των προγραμμάτων και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές των προγραμμάτων. Παρουσιάζει ο Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Στυλιανός Ψαράκης.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο