Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών & Οικονομικής Επιστήμης
Τίτλος Προγράμματος
Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc in Finance and Banking)
Δίδακτρα
5400-7000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc in Finance and Banking)  προσφέρεται από το 1998 από την Οικονομική Σχολή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με δυνατότητα είτε πλήρους είτε μερικής φοίτησης (για εργαζόμενα στελέχη του κλάδου).

Στόχος του πρόγραμματος είναι η επιστημονική εκπαίδευση, εξειδίκευση και επαγγελματική κατάρτιση μεταπτυχιακών σπουδαστών, στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών για την κάλυψη των αναγκών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Επίσης, στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων σε επιστήμονες οι οποίοι είτε θα συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο είτε θα δραστηριοποιηθούν στον χώρο των χρηματοοικονομικών και τραπεζικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων του χώρου. 

Το πρόγραμμα αναζητεί υποψήφιους με φιλοδοξίες και δυναμισμό οι οποίοι θέλουν να καλλιεργήσουν στο έπακρον τις τεχνικές δεξιότητες και τις ηγετικές ικανότητές τους.

Οι υποψήφιοι φοιτητές με πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε αντικείμενο γίνονται δεκτοί αρκεί να έχουν ένα βασικό επίπεδο γνώσεων μαθηματικών και στατιστικής. Οι αιτήσεις στο πρόγραμμα μερικής φοίτησης ενθαρρύνεται να γίνονται από εργαζόμενους σε τράπεζες και του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο