Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
Τίτλος Προγράμματος
MBA International (Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό)
Δίδακτρα
9700-9900 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες
  • Στο πρόγραμμα έχει απονεμηθεί το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Association of MBAs’ (AMBA) για το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum).
  • Σύμφωνα με τη λίστα του Eduniversal, που αξιολογεί ομοειδή προγράμματα σπουδών από όλο τον κόσμο, το Ιnternational MBA του ΟΠΑ κατατάσσεται στη 13 θέση ανάμεσα σε 200 ομοειδή προγράμματα παγκοσμίως.
  • Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος το 97% των αποφοίτων βρίσκει εργασία σε διάστημα λιγότερο των 6 μηνών. 

Το ΔΠΜΣ συμμετείχε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του ΔΠΜΣ και να μάθετε περισσότερα για τη δομή, το περιεχόμενο και τις προοπτικές του προγράμματος.Παρουσιάζει o κ. Soderquist Klas Eric, Διευθυντής του ΜΒΑ Ιnternational.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο