Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Νομικής
Τίτλος Προγράμματος
Μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη αποσκοπεί στη μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη με στόχο την απόκτηση περισσότερων επαγγελματικών εφοδίων και την ευρύτερη κατάρτιση ατόμων με ειδικά ενδιαφέροντα στο εν λόγω γνωστικό αντικείμενο. Από την άποψη αυτή, το μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη παρέχει μια καλοσχεδιασμένη, προσανατολισμένη στην πράξη, ακαδημαϊκή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση για εκείνους, οι οποίοι, αφενός, ασκούν ήδη το ποινικό δίκαιο ως δικηγόροι, εισαγγελείς ή δικαστές και, αφετέρου, για πτυχιούχους φοιτητές που επιδιώκουν να αναδειχτούν ως πρωταγωνιστές στον τομέα του ποινικού δικαίου και της ποινικής δικαιοσύνης στο εθνικό και ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό στον τομέα του οικονομικού εγκλήματος και της ποινικής δικαιοσύνης σκοπεύει να εξετάσει το φαινόμενο από την άποψη της πρόσφατης ανάδειξής του και της περαιτέρω εξέλιξής του, καθώς και να μελετήσει την τυπολογία του και τις δυνατότητες αντίδρασης στο διεθνικό οργανωμένο έγκλημα. Κατά συνέπεια, ο στόχος του Μεταπτυχιακού στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη δεν είναι μόνο να περιοριστεί σε μια ακαδημαϊκή θεωρητική μελέτη, αλλά και να επιτρέψει το διάλογο μεταξύ Θεωρίας και Πράξης.

Το Μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Έγκλημα και την Ποινική Δικαιοσύνη έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους σημερινούς και τους μελλοντικούς νομικούς επαγγελματίες με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες πολύπλοκων νομικών θεμάτων στο οικονομικό έγκλημα, ιδίως σε μία δίκη με διεθνικό χαρακτήρα. Περαιτέρω δίδει στον επαγγελματία την δυνατότητα να χρησιμοποιεί την εργασιακή εμπειρία των συμμετεχόντων και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει νέες δεξιότητες και να παρέχει νέες γνώσεις που ανταποκρίνονται στην καθημερινή νομική πράξη.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο