Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τίτλος Προγράμματος
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Θεολογικών Σπουδών
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Πρόγραμμα αποτελεί σταθμό για την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της Εκκλησίας και της Εκπαίδευσης. Η όντως πολύ επιτυχής λειτουργία του Προγράμματος οφείλεται στην ικανότητα έμπειρων καθηγητών με υψηλού επιπέδου επιστημονικές προδιαγραφές και διεθνή αναγνώριση. Μπορούν να το παρακολουθήσουν κληρικοί και λαϊκοί θεολόγοι, εκπαιδευτικοί, φιλόλογοι, διδάσκαλοι, καθώς και πτυχιούχοι άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων.

Κύριοι στόχοι του Προγράμματος

  • Η κατάρτιση των φοιτητών, προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην επιστημονική έρευνα ή στα καθήκοντά τους, διακονώντας την Εκκλησία στο αξιόλογο έργο που επιτελεί στην κοινωνία.
  • Η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής παιδείας σε θεολόγους, πνευματικούς ανθρώπους και επιστήμονες ανθρωπιστικών σπουδών, που θέλουν να εμβαθύνουν σε θεολογικά θέματα και να αποκτήσουν κατάρτιση που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική τους δημιουργική πορεία

Επαγγελματικές Προοπτικές

Οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού στις Θεολογικές Σπουδές μπορούν να αξιοποιήσουν το δίπλωμά τους στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στο ποιμαντικό, κοινωνικό και ιεραποστολικό έργο της Εκκλησίας, στην εκκλησιαστική δημοσιογραφία, ή να υπηρετήσουν άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, προσφέροντας τις γνώσεις τους στις Γραμματείες Μητροπόλεων, στις Διευθύνσεις Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, σε χριστιανικούς αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού.
 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο