Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τμήμα
Σχολή Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM)
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

Δια ζώσης πρόγραμμα - Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία των φοιτητών στην Πάφο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM) είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θα είναι επικεντρωμένο στην εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στη διοίκηση της αειφορίας στην Κύπρο και, ενδεχομένως, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Το Μεταπτυχιακό υιοθετεί μια διεπιστημονική, ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη μελέτη και την αξιολόγηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον και τη διοίκηση της αειφορίας.

Επαγγελματικές Προοπτικές

Το Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για άτομα που αναζητούν ηγετικές θέσεις στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα στην εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από Σχέδια και Προγράμματα, στην εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων από έργα, στη διαχείριση αειφορίας, στη διαχείριση φυσικών πόρων, στα οικονομικά περιβάλλοντος, στην περιβαλλοντική μοντελοποίηση, στην επιστήμη της αειφορίας, στην αειφόρο ανάπτυξη, στις διαδικασίες εκτίμησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, στην περιβαλλοντική συμμόρφωση, στην περιβαλλοντική διαχείριση, στην παροχή περιβαλλοντικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Παρέχει επίσης πολύτιμη εκπαίδευση σε όσους αναζητούν μια ευρύτερη βάση για σταδιοδρομία στη βελτίωση και ανάπτυξη έργων, στο GIS, στον αειφόρο πολεοδομικό σχεδιασμό, στα οικονομικά περιβάλλοντος και στο περιβαλλοντικό δίκαιο.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο