Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το Εαρινό Εξάμηνο. Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωσης έως 500 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων. Επίσης, το Πανεπιστήμιο προσφέρει έκπτωση σε αποφοίτους παραγωγικών σχολών τετραετούς φοίτησης (Στρατός, Σώματα Ασφαλείας).

Για τις πρώτες 30 εγγραφές στο MSc in Digital Marketing, οι απόφοιτοι θα λάβουν τη Διεθνής Επαγγελματική Πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Ψηφιακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing Institute (DMI). Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν την  ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους και χωρίς περαιτέρω κόστος και εξετάσεις  πιστοποίησης και θα εγγραφούν ως δια βίου μέλη στον κατάλογο των Certified Professionals του DMI, ο οποίος σήμερα αριθμεί παγκοσμίως 55.000 επαγγελματίες του κλάδου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς στο τηλέφωνο 2111987726.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο