Φορέας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
Τίτλος Προγράμματος
Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Msc in Digital Marketing)
Δίδακτρα
με δίδακτρα
Πρόσθετες Πληροφορίες

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα, με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ψηφιακού μάρκετινγκ που μεταφέρουν τη θεωρία στην πρακτική εφαρμογή της και στο πλαίσιο των σύγχρονων αναγκών της ψηφιακής αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Marketing είναι ένα καινοτόμo πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των φοιτητών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή μάρκετινγκ και ανάπτυξης ψηφιακών στρατηγικών σε πραγματικά σενάρια της αγοράς (real-life  scenarios) Άλλωστε, βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη μιας νέας γενιάς επαγγελματιών στo χώρο του Μarketing, που θα είναι σε θέση να αξιοποιούν όλα τα εργαλεία που προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός επιτυχημένου στρατηγικού πλάνου digital marketing. Για παράδειγμα, μαθήματα όπως ηλεκτρονική καταναλωτική συμπεριφορά, Βig Data και στρατηγικές κοινωνικών δικτύων εμπεριέχονται στην διάρθρωση του προγράμματος.

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Το Πρόγραμμα προσφέρεται στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Η προτεινόμενη βιβλιογραφία είναι στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Το διεθνές κύρος και η αναγνώριση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.
  • Το καταξιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό.
  • Οι διεθνείς συνεργασίες του Πανεπιστημίου και η διασύνδεσή του με φορείς της αγοράς.
  • Η ευελιξία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και η χρήση προηγμένης τεχνολογίας.
  • Η χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων.
  • Η δυνατότητα επιλογής από τους φοιτητές μεταξύ σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.
  • Η προσαρμογή του Προγράμματος στις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις και στις ανάγκες της αγοράς.
  • Ο προσανατολισμός του προγράμματος στην απόκτηση εφοδίων για την αντιμετώπιση των απειλών και την αξιοποίηση των ευκαιριών που εμφανίζονται λόγω της οικονομικής κρίσης.
  • Ανταγωνιστικά δίδακτρα.

Επαγγελματικές προοπτικές

Το MSc στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ προσφέρει εκείνα τα εξειδικευμένα προσόντα που απαιτούνται στο νέο ψηφιακό περιβάλλον των επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη ψηφιακού μάρκετινγκ μεγάλων επιχειρήσεων, ως σύμβουλοι, ως ειδικοί διαχείρισης ψηφιακών μέσων και κοινωνικών δικτύων αλλά και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Επίσης, μπορούν να δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο. Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωση έως 500 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων. Επίσης, το Πανεπιστήμιο προσφέρει έκπτωση σε αποφοίτους παραγωγικών σχολών τετραετούς φοίτησης (Στρατός, Σώματα Ασφαλείας)

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος στη σελίδα αιτήσεις και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.


Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο