Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Τμήμα Φιλολογίας, το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Επισπεύδον Τμήμα) και το Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών
Τίτλος Προγράμματος
ΔΠΜΣ Μετάφραση: Eλληνική, Αγγλική, Ρωσική (Translation: Greek, English, Russian)
Δίδακτρα
Δωρεάν
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το ΔΠΜΣ στοχεύει να αξιοποιήσει το προπτυχιακό υπόβα­θρο που προ­σφέρουν τα συνεργαζόμενα Τμήματα για τα διευρύνει τη διαγλωσσική οπτική των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών προς γλώσσες και πολιτισμούς τους οποίους δεν θερα­πεύ­ουν τα συνεργαζόμενα Τμήματα στο προπτυχι­ακό τους πρόγραμμα, δη­μι­ουργώντας έτσι ελκυ­στι­κότερους εργαζόμενους στον Τομέα της μετάφρασης και αναπτύσσοντας τη διαπολιτισμική οπτική των Τμημάτων στον τομέα των διαπο­λιτισμικών σπου­δών.

Απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες οι οποίοι έχουν άριστη γνώση και των τριών γλωσσών, ελληνικής, αγγλικής και ρωσικής, βάσει της οποίας μεθοδεύεται η περαιτέρω μελέτη του γλωσσικού συστήματος των τριών γλωσσών και οι τεχνικές μεταφοράς του μηνύματος κατά τη μετά­φρα­ση.


Αριθμός εισακτέων: 10 ανά έτος 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο