Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ και Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τίτλος Προγράμματος
Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική με ειδίκευση «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική»
Δίδακτρα
7400 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που σκοπεύουν να κάνουν καριέρα ως  ορκωτοί ελεγκτές - λογιστές, ή, επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης σε οικονομικές διευθύνσεις επιχειρήσεων, ή, οργανισμών και γενικότερα έχουν πάθος και μεράκι για το αντικείμενο.

Διδάσκουν καθηγητές του  Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Τα μαθήματα Λογιστικής και Ελεγκτικής διδάσκονται κυρίως από μέλη του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Λογιστών. Επίσης διδάσκουν εξειδικευμένοι επιστήμονες με πολυετή επαγγελματική και διδακτική προϋπηρεσία.

Παρέχεται η εκπαιδευτική επάρκεια στους φοιτητές ως προς τα αντικείμενα που προβλέπονται για την άσκηση του ελεγκτικού επαγγέλματος (εξέλιξη τους σε Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές), εφ’ όσον συμμετέχουν επιτυχώς στις αντίστοιχες επαγγελματικές εξετάσεις.

Συνεργασίες:  Η ειδίκευση προσφέρεται σε συνεργασία με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) που αποτελεί και τη γέφυρα του προγράμματος με την αγορά εργασίας. Επίσης, συνεργάζεται με το Institute of Chartered Accountants of England and Wales (ICAEW). Αναγνωρίζονται 12 από τα 15 γνωστικά αντικείμενα  που απαιτούνται για την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου επαγγελματικού τίτλου  Association of Chartered Accountants (ACA).

Απασχόληση: Ελεγκτικές εταιρείες, λογιστικές εταιρείες-γραφεία, χρηματοοικονομικός τομέας επιχειρήσεων, οικονομικά τμήματα φορέων του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο επαγγελματικό πεδίο καθώς το συγκεκριμένο  πρόγραμμα έχει καταξιωθεί στην αγορά εργασίας, μέσω των επιδόσεων αποφοίτων του, από το 2005.

Δείτε το φυλλάδιο του προγράμματος.

ΦΕΚ ίδρυσης

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο