Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ και Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τίτλος Προγράμματος
Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική με ειδίκευση «Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Πολιτική»
Δίδακτρα
4800 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Απευθύνεται:

  • Ειδικά σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τμημάτων οικονομικών, κοινωνικοπολιτικών, θετικών επιστημών ή πολυτεχνικών τμημάτων.
  • Γενικά, σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να εντρυφήσουν στη θεωρία και την πρακτική της χρηματοοικονομικής.
  • Σε στελέχη του ιδιωτικού, ή, του δημοσίου τομέα, που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη χρηματοοικονομική και να επιταχύνουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Διάρκεια φοίτησης: 3 εξάμηνα. Το πρόγραμμα προσφέρεται και part time έως 6 εξάμηνα.

Διδάσκουν:

  • Την κύρια ευθύνη της διδασκαλίας έχουν τα μέλη Διδακτικού -Ερευνητικού Προσωπικού του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.
  • Εξειδικευμένα μαθήματα χρηματοοικονομικής διδάσκονται και από καθηγητές του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Αιγαίου.

Συνεργασίες: 

  • Tο Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεργάζεται σε επίπεδο διοίκησης και εκπαίδευσης, στη συγκεκριμένη ειδίκευση.
  • Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ έχει την διοικητική ευθύνη καθώς και την κύρια ευθύνη διδασκαλίας του Προγράμματος.

Απασχόληση:  Τραπεζικό σύστημα, χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, επιχειρήσεις, οικονομικά τμήματα φορέων του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα, διεθνείς οργανισμοί.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο επαγγελματικό πεδίο καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει καταξιωθεί στην αγορά εργασίας, μέσω των επιδόσεων των αποφοίτων του, από το 1996.

Τέλη φοίτησης: 4.800€. Καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.

Δείτε το φυλλάδιο του προγράμματος.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr


Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο