Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα
Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ και Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τίτλος Προγράμματος
Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική με ειδίκευση «Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Πολιτική»
Δίδακτρα
4800 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τμημάτων οικονομικών, κοινωνικοπολιτικών, θετικών επιστημών ή πολυτεχνικών τμημάτων που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά στο χρηματοοικονομικό τομέα. Επίσης, σε ήδη εργαζόμενους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να επιταχύνουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Διάρκεια φοίτησης: 3 εξάμηνα. Το πρόγραμμα προσφέρεται και  part time έως 6 εξάμηνα.

Διδάσκουν καθηγητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Εξειδικευμένα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Αιγαίου.

Συνεργασίες: Η ειδίκευση προσφέρεται με τη συνεργασία του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Αιγαίου. 

Απασχόληση: Τράπεζες, χρηματοοικονομικοί οργανισμοί,  οικονομικά τμήματα φορέων του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα, διεθνείς οργανισμοί. Το συγκεκριμένο  πρόγραμμα έχει καταξιωθεί στην αγορά εργασίας, μέσω των επιδόσεων των αποφοίτων του, από το 1996.

Τέλη φοίτησης: 4.800€. Καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.

Δείτε το φυλλάδιο του προγράμματος.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο