Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Τμήμα
Οικονομικών Επιστημών
Τίτλος Προγράμματος
Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA: Master in Business Administration)
Δίδακτρα
5000 ευρώ
Κατευθύνσεις

1. Γενική Διοίκηση (General Management)
2. Χρηματοοικονομικά (Finance)
3. Μεταφορές (Transportation)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Αριθμός Εισακτέων: 35 άτομα

Αντικείμενο - Σκοπός

Tο Πρόγραμμα Mεταπτυχιακών Σπουδών του Tμήματος Οικονομικών Επιστημών (MBA: “Master of Business Administration) του Δ.Π.Θ αποσκοπεί τόσο στην προαγωγή της παιδείας των μεταπτυχιακών φοιτητών/φοιτητριών στις Οικονομικές και Διοικητικές επιστήμες όσο και στην ανάπτυξη της αντίστοιχης ειδικής επιστημονικής έρευνας. Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αποβλέπει: πρώτον, στην εμβάθυνση και τη μεγαλύτερη εξειδίκευση των μεταπτυχιακών φοιτητών/φοιτητριών στις βασικές και τις επιμέρους κατευθύνσεις της Οικονομικής και Διοικητικής επιστήμης, δεύτερον, στην προπαρασκευή τους για τη συγγραφή διδακτορικής διατριβής και τρίτον, σε επόμενο επίπεδο, στη συγγραφή διδακτορικής διατριβής.

Μέθοδος διδασκαλίας

Τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά και μόνο Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί. Το πρόγραμμα έχει την μορφή modules. Δηλαδή σε ένα δεκαπενθήμερο ο φοιτητής ασχολείται μόνο με ένα μάθημα. Τα μαθήματα γίνονται την πρώτη εβδομάδα δια ζώσης στην Κομοτηνή και την δεύτερη εβδομάδα με μεθόδους εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τόσο τους εργαζόμενους φοιτητές, όσο και τους φοιτητές που μένουν εκτός Κομοτηνής.

 

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχετικά Προγράμματα
Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο