Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.
Φορέας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τμήμα
Φαρμακευτικής ΑΠΘ (επισπεύδον) και Επιστήμης και Τεχνολογίας ΔΙΠΑΕ
Τίτλος Προγράμματος
Digital Healthcare Technologies (Ψηφιακές Τεχνολογίες Υγείας)
Δίδακτρα
5000 ευρώ
Πρόσθετες Πληροφορίες

Το αγγλόφωνο Δ.Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) με τίτλο «Digital Healthcare Technologies (Ψηφιακές Τεχνολογίες Υγείας)».

Σκοπός του Δ.Π.Μ.Σ. είναι η ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών, όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing) οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση της εξατομικευμένης θεραπείας αυτών των τεχνολογιών στην υγειονομική περίθαλψη, σε συνδυασμό με τεχνητή νοημοσύνη (Αrtificial Intelligence), μηχανική μάθηση (machine learning) και το Ιnternet οf Τhings (διαδίκτυο των πραγμάτων).

Ο αριθμός εισακτέων στο πρόγραμμα ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε είκοσι πέντε (25) μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες ετησίως.

Οι απόφοιτοι/-ες του Δ.Π.Μ.Σ. θα μπορούν να καλύψουν εύστοχα ανάγκες σε εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στον τομέα της υγείας σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικά ινστιτούτα, οργανισμούς, κυβερνήσεις και επιχειρήσεις.

Το εν λόγω Δ.Π.Μ.Σ. φιλοδοξεί να προσφέρει μία ευρεία και ολοκληρωμένη διεπιστημονική προσέγγιση στον δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο της υγείας μέσω της βαθιάς κατανόησης των επιμέρους αρχών και εμβάθυνση στα σημεία τομής των εν λόγω επιστημών με διασύνδεση και συνέργεια.

Έχετε να μας προτείνετε κάποια διόρθωση; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info eduguide.gr

Σχολιάστε...

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο