Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο

Προκήρυξη:

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει υποτροφίες για τα περισσότερα εξ αποστάσεως προγράμματά του, για έναρξη σπουδών το Χειμερινό Εξάμηνο 2024-2025.

Υποτροφία ύψους 10%, υπό τη μορφή μείωσης των διδάκτρων, θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν σε ένα Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Παράλληλα, 35% υποτροφία θα δοθεί σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου που επιθυμούν να προχωρήσουν σε 2ο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Επίσης, ισχύουν οι εξής υποτροφίες για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Διαμεσολάβηση:

  • Βαθμός Πτυχίου "Άριστα"  - υποτροφία 20% των διδάκτρων
  • Βαθμός Πτυχίου "Λίαν Καλώς" - υποτροφία 15% των διδάκτρων
  • Ειδικά Κριτήρια (οικονομικά, κοινωνικά και κοινωνικής προσφοράς) - υποτροφία 10% των διδάκτρων μετά την υποβολή σχετικών δικαιολογητικών και αξιολόγηση αυτών από ειδική επιτροπή.

Τέλος, το Πανεπιστήμιο προσφέρει υποτροφίες ύψους 30% για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση, με το τελικό κόστος των διδάκτρων του προγράμματος να διαμορφώνεται στα €4,536. Οι υποτροφίες ισχύουν μόνο για το εξ αποστάσεως πρόγραμμα. 

Οι υποτροφίες αφορούν μόνο στο Χειμερινό Ακαδημαϊκό Εξάμηνο, το οποίο αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να διεκδικήσετε υποτροφία, τα κριτήρια και τη διαδικασία εισδοχής για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ και θα έχετε άμεσα όλη την πληροφόρηση από σύμβουλο σπουδών του Πανεπιστημίου.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο