Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία Google Generation, για γυναίκες στην επιστήμη των υπολογιστών

Προκήρυξη:

Οι υποτροφίες Google Generation απευθύνονται σε γυναίκες που σπουδάζουν την επιστήμη των υπολογιστών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών ιδρύθηκε για να βοηθήσει τις φοιτήτριες που επιδιώκουν πτυχία επιστήμης υπολογιστών να διαπρέψουν στην τεχνολογία και να γίνουν ηγέτιδες στον τομέα.

Οι φοιτήτριες που θα επιλεχθούν θα λάβουν βραβείο 7,000 ευρώ (ή τοπικό ισοδύναμο) για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν με βάση την ισχύ του αντίκτυπου κάθε υποψηφίας στη διαφορετικότητα, την αποδεδειγμένη ηγεσία και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε φοιτήτριες που πληρούν όλα τα ελάχιστα προσόντα και ενθαρρύνοται σθεναρά οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την επιστήμη των υπολογιστών να υποβάλουν αίτηση.

Υποβολή αιτήσεων

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση που περιλαμβάνει:

  • Γενικές πληροφορίες (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και λεπτομέρειες σχετικά με τα τρέχοντα και τα προβλεπόμενα πανεπιστήμια σας)
  • Βιογραφικό
  • Ακαδημαϊκά αντίγραφα από το τρέχον ίδρυμά σας (και προηγούμενα, εάν υπάρχουν)
  • Απαντήσεις σε ερωτήσεις σύντομης απάντησης (οι ερωτήσεις θα είναι διαθέσιμες όταν ξεκινήσει η εφαρμογή)

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν αρχές Απριλίου 2023 και θα ολοκληρωθούν μέσα Μαΐου!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο