Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Aπονομή integrated master από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)

Aπονομή integrated master από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού έχοντας υπόψη το υπ’ αρ. 42603/08.05.2024 έγγραφο της ΕΘ.Α.Α.Ε., σύμφωνα με τα οποίο το Ανώτατο Συμβούλιο της Αρχής στην υπ’ αρ. 65/29.04.2024 συνεδρίασή του, διατύπωσε ομόφωνα θετική γνώμη αναφορικά με την υπαγωγή του προγράμματος σπουδών πρώτου κύκλου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Διε-θνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στις διατάξεις του άρθρου 78 του ν. 4957/2022, διαπιστώνει ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών πρώτου κύκλου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα του Τμήματος και ο τίτλος σπουδών αντιστοιχεί σε επίπεδο 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων σύμφωνα με το άρθρο 47 του ν. 4763/2020 (Α’ 254).

 

Δείτε την απόφαση εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο