Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις εργασίας στην Disneyland στο Παρίσι

Στις 29 Νοεμβρίου 2022, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε στην Αθήνα τους υπεύθυνους προσλήψεων της Disneyland Paris και να ενταχθείτε στις ομάδες της εταιρείας στους τομείς του τουρισμού και της εστίασης!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η εύρεση ταλαντούχων ατόμων για διάφορες θέσεις εργασίας στα Θεματικά Πάρκα, τα ξενοδοχεία της Disneyland και το Disney Village.
Ορισμένοι υποψήφιοι μπορεί να προσληφθούν ακόμα και εκείνη τη στιγμή!

Η εταιρεία προτίθεται να συνάψει συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου με 35ωρο και διάρκεια από 2 έως 8 μήνες, με έναρξη από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2023 (εργασία κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο).

Θέλετε να πάρετε μέρος στην περιπέτεια;

Είτε πρόκειται να εργαστείτε για πρώτη φορά είτε να αποκτήσετε μια νέα επαγγελματική εμπειρία στην Disneyland Paris, ο ζήλος και ο ενθουσιασμός σας είναι βασικές αρετές για τις περισσότερες θέσεις της εταιρείας.

Αναζητούν υποψηφίους για συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης στις ακόλουθες θέσεις εργασίας:

  • Βοηθοί σεφ
  • Σερβιτόρος/ Σερβιτόρα
  • Barman/Barmaid
  • Εργαζόμενος στην Εστίαση
  • Ρεσεψιονίστ
  • Host(-ess) εισιτηρίων

Και σε πολλές άλλες...!

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη ανάμνηση για τους επισκέπτες της Disneyland Paris. Γίνετε κι εσείς ένας από τους 16.000 συνεργάτες της εταιρείας (Cast Members) και μοιραστείτε την ίδια επαγγελματική φιλοδοξία: βοηθήστε εκατομμύρια ετήσιους επισκέπτες να ζήσουν τη μαγεία της Disneyland Paris. Δεν μένει παρά να υποβάλετε την αίτηση σας και η ομάδα της Disneyland Paris είναι έτοιμη να σας δώσουν τα μέσα, για να αναδείξετε όλα σας τα ταλέντα!

Μπορεί να προταθεί διαμονή για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.
Για να ανακαλύψετε όλες τις προσφορές και παροχές για τα Cast Members, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: εδώ

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται στα γαλλικά ή τα αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες: https://jobs.disneycareers.com/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο