Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Περισσότερα από 750 μεταπτυχιακά προγράμματα δέχονται αιτήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο!

Αν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε μεταπτυχιακές σπουδές το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, έχετε ακόμη χρόνο να επιλέξετε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει από τον πίνακα αναζήτησης μεταπτυχιακών του eduguide.gr και να υποβάλετε την αίτηση σας.

eduguide.gr: Η πιο πλήρης και εύχρηστη βάση δεδομένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων! 
Αυτήν την περίοδο, περισσότερα από 750 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών όλων των κλάδων δέχονται αιτήσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Μάλιστα, πολλά από αυτά, δεν έχουν δίδακτρα.

Μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα μεταπτυχιακά που δέχονται αιτήσεις στον πιο πλήρη και οργανωμένο ηλεκτρονικό οδηγό μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Ελλάδας και Κύπρου που έχει δημιουργηθεί από το eduguide. Η βάση δεδομένων του eduguide.gr διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες πληροφορίες.

 

Αναζήτηση στο eduguide.gr με φίλτρα
Μπορείτε να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση διάφορα κριτήρια (γνωστικό αντικείμενο, εκπαιδευτικό ίδρυμα, πόλη, δίδακτρα, τρόπο παρακολούθησης κτλ) και να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα από αυτά (τελευταία προκήρυξη- προϋποθέσεις επιλογής, αριθμός εισακτέων, διάρκεια σπουδών, δίδακτρα κ.τ.λ.)

  • Για να δείτε ΟΛΑ τα μεταπτυχιακά προγράμματα με ενεργές αιτήσεις, πατήστε ΕΔΩ.
  • Για να δείτε ΟΛΑ τα ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακά προγράμματα που δέχονται αιτήσεις πατήστε ΕΔΩ.
  • Για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα μεταπτυχιακά των Ελληνικών και Κυπριακών Πανεπιστημίων (περισσότερα από 1.400 προγράμματα!) πατήστε ΕΔΩ
  • Για όλα τα online μεταπτυχιακά ή με ευέλικτη παρακολούθηση πατήστε ΕΔΩ

Ακόμη:

  • Αν ενδιαφέρεστε για εκπόνηση διδακτορικού, μπορείτε να δείτε εδώ, όλες τις τρέχουσες προκηρύξεις διδακτορικών.
  • Για υποτροφίες μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

 

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το app του eduguide.gr!
Eνημερωθείτε πρώτοι για κάθε σημαντικό νέο, εκδήλωση ή νέα προκήρυξη γύρω από το αντικείμενο σπουδών σας! Κατεβάστε δωρεάν το eduguide App - έκδοση 1.1, την πλέον σύγχρονη εφαρμογή μας για κινητά (iOS & Android) που προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές ανάγκες πληροφόρησης γύρω από τα μεταπτυχιακά, τις υποτροφίες και τα νέα των σπουδών σας!

 

Εγγραφή
Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν, το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για όλες τις προκηρύξεις των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν! Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας, εδώ

 

Ας συνδεθούμε!
Θα μας βρείτε στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το YouTube εάν θέλετε να ενημερώνεστε και εκεί, για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο