Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους για σπουδές στο Ισραήλ 2017-2018

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις υποτροφίες σπουδών και έρευνας που προσφέρει το Ισραήλ σε Έλληνες υπηκόους, μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε. Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 16η Ιανουαρίου 2017.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ χορηγεί υποτροφίες για την πραγματοποίηση έρευνας, μεταπτυχιακών ή μεταδιδακτορικών σπουδών καθώς και υποτροφίες (3,5 εβδομάδων η καθεμία) για εκμάθηση Εβραϊκής γλώσσας  (Ulpan) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Η υποτροφία αφορά σε πτυχιούχους έως 35 ετών με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η υποτροφία περιλαμβάνει τα δίδακτρα, μηνιαία τροφεία για διάστημα 8 μηνών και ιατροφαρμακευτική ασφάλιση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την ιστοσελίδα της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα εδώ

Επίσης, στην ιστοσελίδα http://che.org.il/en οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα Ισραηλινά πανεπιστήμια στα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21 Δεκεμβρίου 2016   

Νεα προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 16 Ιανουαρίου 2016

 

----------

Για προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών δείτε:  

www.eduguide.gr/ypotrofies (μπορείτε να τις φιλτράρετε με βάση την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων)

  • Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για  όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στον κλάδο/κλάδους που σας ενδιαφέρουν! 

              https://www.eduguide.gr/accounts/register/

  • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  •  

Για αναπαραγωγή των άρθρων του eduguide από άλλες ιστοσελίδες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε πρώτα τους όρους χρήσης του eduguide, παραγραφος 4

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο