Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τρεις (3) υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα σε Ελληνικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον 2017-2018

Το Seeger Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πρίνστον ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για τρεις μεταδιδακτορικές υποτροφίες με αντικείμενο τις Ελληνικές Σπουδές. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε διδάκτορες ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες ελληνικές σπουδές, βυζαντινές σπουδές ή σπουδές της ύστερης αρχαιότητας, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης των παραπάνω με την κλασική παράδοση.

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε $ 50.250 για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (διάρκεια διαμονής 1 Σεπτεμβρίου του 2017 έως τις 30 Ιουνίου 2018).  Oι υπότροφοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν μέχρι $ 3.000 ανά ακαδημαϊκό έτος για βιβλία ή έξοδα ταξιδίου για συμμετοχή σε ακαδημαϊκά συνέδρια.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 4 Ιανουαρίου 2017

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Δείτε τα θέματα έρευνας των υπότροφων του προγράμματος από το 1992 έως το 2016 εδώ

 

Για αναπαραγωγή των άρθρων του eduguide από άλλες ιστοσελίδες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε πρώτα τους όρους χρήσης του eduguide, παραγραφος 4

 

----------

Για προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών δείτε:  

www.eduguide.gr/ypotrofies (μπορείτε να τις φιλτράρετε με βάση την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων)

  • Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για  όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στον κλάδο/κλάδους που σας ενδιαφέρουν! 

              https://www.eduguide.gr/accounts/register/

  • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.​

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο