Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας από το ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Κέντρο Μελέτης της Ιστορίας της Εκπαίδευσης και του Διδασκαλικού Επαγγέλματος -ΚΕΜΕΙΕΔΕ) πρόκειται να υλοποιήσει για το έτος 2015 το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (ΦΕΚ Β’ 378/18-02-2014 και ΦΕΚ Β΄ 3049/11.11.14). Το Πρόγραμμα αυτό σκοπό έχει να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες των πτυχιούχων Πανεπιστημιακών Τμημάτων που επιθυμούν να εργαστούν στην Α ́/θμια Εκπαίδευση και Β/θμια Εκπαίδευση, των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων που εργάζονται ήδη στην Α ́/θμια Εκπαίδευση θέλουν να συμμετέχουν στο προσφερόμενο πρόγραμμα, καθώς και όσων επιθυμούν να αποκτήσουν το παρόν πιστοποιητικό, ανεξαρτήτως του χρόνου εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή του τίτλου σπουδών τους.

Η Ε΄ φαση του Προγράμματος απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και στις ειδικότητες ΤΕ 16 (Μουσικών) και ΠΕ 32 και 18.41(Θεατρολόγοι). Το Πρόγραμμα είναι ετήσιας διάρκειας 440 ωρών, οι οποίες κατανέμονται σε συνολικά 2 εξάμηνα φοίτησης και θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Θα ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου 2016. Τα μαθήματα υλοποιούνται με μικτού τύπου εκπαίδευση που περιλαμβάνει τρεις δια ζώσης συναντήσεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (από Πέμπτη έως και Κυριακή) και εξ αποστάσεως μαθήματα (σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση).

Οι δια ζώσεις είναι τρεις συναντήσεις συνολικά στο Ρέθυμνο από Πέμπτη μεσημέρι έως και Κυριακή μεσημέρι, δηλαδή ένα 4ήμερο  η κάθε μια. Η 1η συνάντηση είναι με την έναρξη του Προγράμματος, η 2η συνάντηση είναι η λήξη του 1ου εξαμήνου και η έναρξη του 2ου και η 3η συνάντηση είναι στο τέλος του Προγράμματος

Θα υπάρχει κοινός κορμός μαθημάτων για όλους και μαθήματα που θα απευθύνονται στην κάθε ειδικότητα ξεχωριστά.

Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται σε 1660 ευρώ
Το ποσό θα καταβληθεί ως ακολούθως:
560€ με την εγγραφή
550€ με την έναρξη του Προγράμματος.
550€ σε διάστημα τριών μηνών από την έναρξη του Προγράμματος.

Η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα γίνει από 20 Νοεμβρίου 2015 έως 06 Δεκεμβρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, εντυπώσεις αποφοίτων του προγράμματος, αιτήσεις συμμετοχής κ.α, ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://katartisi.org/ 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο