Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Περισσότερα από 400 μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν προκηρύξει θέσεις φοιτητών!

Αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε μεταπτυχιακές σπουδές το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, έχετε ακόμη χρόνο να διαλέξετε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει και να υποβάλετε την αίτηση σας. Αυτήν την περίοδο περισσότερα από 400 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών έχουν προκηρύξει θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Μάλιστα πολλά από αυτά (περισσότερα από 80) δεν έχουν δίδακτρα.

Μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα μεταπτυχιακά που δέχονται αιτήσεις στον πιο πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Ελλάδας που έχει δημιουργηθεί από το eduguide.

Το eduguide έχει συγκεντρώσει και επεξεργαστεί ένα τεράστιο όγκο δεδομένων και πληροφοριών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει  την πιο πλήρη και εύχρηστη βάση δεδομένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Η βάση δεδομένων διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέες πληροφορίες. Μπορείτε να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση διάφορα κριτήρια (γνωστικό αντικείμενο, εκπαιδευτικό ίδρυμα, πόλη, δίδακτρα, τρόπο παρακολούθησης κτλ) και να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα από αυτά (τελευταία προκήρυξη- προϋποθέσεις επιλογής, αριθμός εισακτέων, διάρκεια σπουδών, δίδακτρα κ.τ.λ.)

Για να δείτε συγκεντρωμένα ΟΛΑ τα μεταπτυχιακά προγράμματα που δέχονται αιτήσεις πατήστε ΕΔΩ (μπορείτε να τα "φιλτράρετε" ανάλογα με το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το γνωστικό αντικείμενο, την πόλη, τα δίδακτρα κ.τ.λ.)

Για να δείτε ΟΛΑ τα ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακά προγράμματα που δέχονται αιτήσεις πατήστε ΕΔΩ

Για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα μεταπτυχιακά των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ  (σχεδόν 900 προγράμματα!) πατήστε ΕΔΩ

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για εκπόνηση διδακτορικού, μπορείτε να δείτε όλες τις τρέχουσες προκηρύξεις διδακτορικών από τον σύνδεσμο: http://www.eduguide.gr/grad/prokirykseis_phd

Για υποτροφίες μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.eduguide.gr/ypotrofies/

Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για όλες τις προκηρύξεις των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν!

https://www.eduguide.gr/accounts/register/  

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο