Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας»

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς παρατείνει την προθεσμία για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας» έως τις 30.09.2018.

Το σύγχρονο ΠΜΣ στα «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας» προετοιμάζει νέους αποφοίτους, αλλά και εργαζόμενους για σταδιοδρομία ως εξειδικευμένα υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα της Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε θέματα αποτελεσματικής διοίκησης των οργανισμών Υγείας, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Μεταφέρει όλες τις απαραίτητες επιστημονικές και πρακτικές γνώσεις στους σπουδαστές του, προετοιμάζοντας έτσι καταρτισμένους και άρτια εκπαιδευμένους επιστήμονες και ερευνητές, ώστε να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αλλά και να συμβάλουν στην οικονομική και επιστημονική ανάπτυξη της χώρας.

Τα μεταπτυχιακά μαθήματα είναι απόλυτα εναρμονισμένα στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Υγείας. Η δομή του προγράμματος και το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι σύμφωνα με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα και δίνουν μεγάλη έμφαση στην καλλιέργεια κριτικής σκέψης, συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία, η οποία εμπλουτίζεται και τεκμηριώνεται μέσα από μελέτες περιπτώσεων και πραγματικά περιστατικά που παρουσιάζουν στελέχη της αγοράς. Με κεντρική κατεύθυνση τα οικονομικά και τη διοίκηση των Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, σε συνδυασμό με τα οξυμένα προβλήματα διαφάνειας και αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας, το πρόγραμμα πλαισιώνεται από τα Οικονομικά της Υγείας, τη Διαχείριση Χρηματοοικονομικών Πόρων, τη Διαχείριση Αποθεμάτων και Προμηθειών, την Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας, τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, τα Συστήματα Υγείας και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και τα Πληροφοριακά Συστήματα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα υποστηρίζεται και από μια σειρά δραστηριοτήτων, που προσθέτουν αξία και εμπειρία στον φοιτητή, όπως σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια, εκπαιδευτικές εκδρομές και πολλά άλλα.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη του ΠΜΣ για τον ακαδημαϊκό κύκλο 2018-2020 εδώ.

Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας:
Έντυπη: http://www.msc-hem.gr/files/aitisi_ypobolis1.docx
Ηλεκτρονική: http://msc-hem.gr/aitisi_ygeia/

Ιστοσελίδα ΠΜΣ: www.msc-hem.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο