Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

'Ολες οι "ανοικτές υποτροφίες" για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό (updated)

To eduguide συγκέντρωσε όλες τις υποτροφίες για Έλληνες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό που δέχονται ακόμη αιτήσεις. Για να μάθετε περισσότερα για την κάθε υποτροφία πατήστε στον τίτλο της. Ακολουθήστε μας στο  facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες προκηρύξεις υποτροφιών για μεταπτυχιακά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Υποτροφίες από Ιδρύματα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό

37 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το Ίδρυμα Καρέλια Προθεσμία: 30/6/2015.

Ακαδημία Αθηνών: Προκήρυξη διαγωνισμού για τη χορήγηση δώδεκα (12) υποτροφιών για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα ή τo εξωτερικό Προθεσμία: 30/9/2015.

Ίδρυμα Ευγενίδου: Προκήρυξη εννέα (9) υποτροφιών για διπλωματούχους του ΕΜΠ για μεταπτυχιακές σπουδές 2015-2016 στην Ελλάδα και το εξωτερικό Προθεσμία: 10/06/15.

 

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα 

ALBA-Orange Grove: Δύο μερικές υποτροφίες (50% των διδάκτρων) για το Msc in Entrepreneurship, αξίας 6.250 ευρώ η κάθε μία. Προθεσμία: 30/6/2015.

ALBA: Τέσσερις (4) υποτροφίες (2 της τάξης του 50% και 2 της τάξης του 25% των διδάκτρων) για το Msc in Marketing του ALBA Business School. Προθεσμία: 30/6/2015.

Προκήρυξη Υποτροφιών για το Πρόγραμμα MSc in Business for Lawyers του ALBA Graduate Business αποκλειστικά για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Προθεσμία: 30/6/2015.

Προκήρυξη Υποτροφίας για το Πρόγραμμα MSc in Business for Lawyers του ALBA Graduate Business School αποκλειστικά για απόφοιτους του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Προθεσμία: 3/7/015.

Προκήρυξη Υποτροφίας για το Πρόγραμμα MSc in International Business and Management του ALBA Graduate Business School για απόφοιτους του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Προθεσμία 3/7/2015.

Υποτροφία Eurobank εις μνήμη Γεωργίου Γόντικα για το μεταπτυχιακό Msc in Finance του ALBA Προθεσμία 30/6/2015 (Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων).

Υποτροφία EUROBANK εις μνήμην Γεωργίου Γόντικα για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, κατεύθυνση «Χρηματοοικονομική Ανάλυση για Στελέχη», του Πανεπιστημίου Πειραιώς Προθεσμία 30/6/2015 (Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων).

Υποτροφίες Αριστείας για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής του Παν. Πειραιώς. Προθεσμία 30/6/2015 (Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων).

Ίδρυμα Μποδοσάκη: Πρόγραμμα Επιχορήγησης Νέων Διδακτόρων για εξειδίκευση σε ερευνητικά κέντρα επιχειρήσεων Προθεσμία 20/7/2015

Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη: Δύο (2) υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές στους τομείς α) Ελληνικής Ιστορίας και β) Ελληνικής Φιλολογίας Προθεσμία 5/6/2015

Υποτροφίες "Κληροδοτήματος Αλ. Μινωτή εις μνήμην Κ. Παξινού" 2015-2016 σε σπουδαστή ή απόφοιτο αναγνωρισμένης δραματικής σχολής, ανωτάτης σχολής καλών τεχνών ή αναγνωρισμένης σχολής ελευθέρων σπουδών που θέλει να ειδικευτεί σε μια από τις κατευθύνσεις της θεατρικής τέχνης Προθεσμία: 7/6/2015

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και προπτυχιακές σπουδές για νέους από την Equal Society Αφορά τα προγράμματα: MSc in International Business and Management-ALBA, MSc in Tourism Management -ALBA, MSc in Strategic HRM -ALBA, μεταπτυχιακά σε ειδικότητες της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, MBA International Program (full time)-Ο.Π.Α, ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική-Ο.Π.Α, ΜΔΕ Επιστήμη των Υπολογιστών-Ο.Π.Α, μεταπτυχιακά στο ΒCA College, MSc in Policies and Applied Methods for the Protection of the Environment- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου & Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, ΠΜΣ Λογιστική και Χρηματοοικονομική- Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική- Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, MSc in Management of Business, Innovation & Technology- Athens Tech College¨. Προθεσμία: ανάλογα με τη λήξη προθεσμία υποβολής αιτήσεων των προγραμμάτων.

Ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή: Δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα σε α) ανθρωπιστικές επιστήμες (φιλοσοφικό, παιδαγωγικό τμήμα) και β) επιστημών υγείας (ιατρική) και θετικών επιστημών σε αριστούχους πτυχιούχους του Παν/μίου Ιωαννίνων, καταγόμενους από το νομό Ιωαννίνων. Προθεσμία: 31/8/2015.

 

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό

Τέσσερις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ.Βρετανία στον κλάδο της Ιατρικής (2 υποτροφίες) και της Φιλοσοφικής Επιστήμης (Φιλοσοφία, Φιλολογία, Αρχαιολογία, Ψυχολογία, Παιδαγωγικά) (2 υποτροφίες) από το Ίδρυμα Κλέλιας Χατζηιωάννου Προθεσμία 15/7/2015.

Μία Υποτροφία HELMEPA, ύψους ΕΥΡΩ 15.000, στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλου, για μεταπτυχιακές σπουδές σε περιβαλλοντικές επιστήμες σε χώρα της Ε.Ε. Προθεσμία 5/6/2015.

Μία υποτροφία HELMEPA, ύψους ΕΥΡΩ 15.000, στη μνήμη του Γιώργου Π. Λιβανού, για μεταπτυχιακές ναυτιλιακές σπουδές, μονοετούς διάρκειας (επιπέδου Master’s) σε χώρα της Ε.Ε. Προθεσμία 5/6/2015.

Μία υποτροφία HELMEPA, ύψους 15.000 ευρώ, στη μνήμη του Σταύρου Νταϊφά, για μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυπηγική-Θαλάσσια Μηχανική και Τεχνολογία, μονοετούς διάρκειας (επιπέδου Master΄s), 2015- 2016, σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Προθεσμία: 5/6/2015.

Ίδρυμα Σ. Αχιλλόπουλου: Υποτροφίες για μεταπτυχιακές και προπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό σε καταγόμενους από τα χωριά του Πηλίου Προθεσμία 20/5/2015.

18 υποτροφίες ΙΚΥ-ΕΟΧ για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας ή τμήματος διδακτορικού Προθεσμία: 5/6/2015.

Υποτροφίες από το Δήμο Πεντέλης για μεταπτυχιακά το Πανεπιστήμιο Delft της Ολλανδίας Προθεσμία: 10/6/2015.

Δύο (2) υποτροφίες από το Ίδρυμα "Αττική Παράδοση" για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ στα αντικείμενα: Διεθνές Δίκαιο και Διεθνείς Σχέσεις Προθεσμία 26/6/2015.

George David Family Master Scholarships for students from Greece & Cyprus, University of Edinburgh, UK (2015-2016) Αφορά τα μεταπτυχιακά: LLM Climate Change Law, MSc Carbon Finance, MSc Carbon Management, MSc Ecosystem Services, MSc Marine Systems and Policies Προθεσμία: 30/6/2015.

Υποτροφίες σε Έλληνες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Newcastle University Προθεσμία 30/6/2015.

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Υποτροφία "Παναγιώτου Στρατηγού" για απόφοιτους Μαθηματικής Σχολής καταγόμενους από τα Κύθηρα για μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της ανάλυσης Προθεσμία: 22/08/15.

 

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό για πτυχιούχους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσσαλονίκης (ΑΠΘ)

Δύο (2) υποτροφίες εξωτερικού από τα έσοδα της Κληροδοσίας «ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ – ΛΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σε πτυχιούχους της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ Προθεσμία 26/6/2015.

Μία υποτροφία εξωτερικού από τα έσοδα της Δωρεάς Γεώργιου Σίμου Πετρή για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σε πτυχιούχο της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία στο κλάδο Ιστορία της Τέχνης Προθεσμία 26/6/2015.

Μία υποτροφία εξωτερικού σε πτυχιούχο του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ από τα έσοδα του κληροδοτήματος Στυλιανού Σαμαρά. Προθεσμία 26/6/2015.

Μία υποτροφία εξωτερικού σε πτυχιούχους της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ από τα έσοδα του κληροδοτήματος Στυλιανού Σαμαρά. Προθεσμία 26/6/2015.

 

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό- στις Καλές Τέχνες

Μία (1) υποτροφία σε πτυχιούχο του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό στο γνωστικό πεδίο των εικαστικών τεχνών, διάρκειας ενός έτους και ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 €). Προθεσμία 19/6/2015.

Προκήρυξη 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολιού για τη χορήγηση μιας (1) υποτροφίας για διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό συνολικής αξίας 20.000 ευρώ Προθεσμία 31/8/2015.

Δήμος Θεσσαλονίκης- Κληροδότημα Κουκουφλή: Διάθεση ποσού σε έναν (1) αριστούχο καλλιτέχνη που πραγματοποιεί σπουδές στο εξωτερικό Προθεσμία 8/6/2015.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο