Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαγωνισμός Ανοικτών Συνεργατικών Μαθημάτων-OpenCourseWare: Δημιουργήστε εκπαιδευτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και κερδίστε μέχρι 1000 ευρώ

Η κοινοπραξία του έργου SlideWiki, στην οποία το ΕΚΔΔΑ συμμετέχει ως εταίρος, διοργανώνει Διαγωνισμόγια την ανάπτυξη Ανοικτών Συνεργατικών Μαθημάτων «ΟpenCourseWare (OCW)» στην πλατφόρμα slidewiki.

Το ΕΚΔΔΑ προσκαλεί τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στον Διαγωνισμό να δημιουργήσουν και να εισαγάγουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στην πλατφόρμα SlideWiki. Αυτό το εκπαιδευτικό περιεχόμενο θα έχει τη μορφή διαφανειών παρουσίασης και μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την επαγγελματική κατάρτιση, τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή/και γενικότερα την κοινωνία των πολιτών με τη συμβολή και συνεργασία ακαδημαϊκών, καθηγητών και εκπαιδευομένων με ειδικές ανάγκες. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να δημιουργήσουν ανοικτό, προσβάσιμο, επαναχρησιμοποιήσιμο και πολυγλωσσικό υλικό με εφαρμογή του πληθοποριστικού μοντέλου (crowdsourcing).

Συνολικά 20 βραβεία:

Θα απονεμηθούν 5 βραβεία για κάθε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (5 βραβεία)
  2. Επαγγελματική κατάρτιση (5 βραβεία )
  3. Ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση (5 βραβεία)
  4. Ανοιχτή εκπαίδευση με γνώμονα την ευρύτερη κοινωνία των πολιτών ( 5 βραβεία)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και το SlideWiki, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αναστασία Παπαστυλιανού, υπεύθυνη του έργου στο ΕΚΔΔΑ apapas@ekdd.gr ή να στείλετε email στην κ. Alexandra Garatzogianni, στο garatzogianni@l3s.de.

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο