Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που δέχονται αιτήσεις για το 2017!

Νέο έτος, νέοι στόχοι για το 2017!  Με την έναρξη της νέας χρονιάς οι περισσότεροι από εμάς θέτουμε νέους στόχους για το μέλλον. Αν είναι στα σχέδια σας να ξεκινήσετε μεταπτυχιακές σπουδές μέσα στο 2017, την άνοιξη ή ακόμη το φθινόπωρο, μπορείτε να δείτε ποια μεταπτυχιακά προγράμματα δέχονται σήμερα αιτήσεις από την πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων του eduguide.

Η βάση μας ανανεώνεται καθημερινά με όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών, επομένως μπορείτε τώρα αλλά και οποιαδήποτε στιγμή, να δείτε ποια μεταπτυχιακά δέχονται αιτήσεις ακολουθώντας απλά το link

https://www.eduguide.gr/grad/table?deadline=withdeadline

Αυτή τη περίοδο δέχονται αιτήσεις 90 προγράμματα σπουδών!

Σταδιακά μέσα στο 2017 θα προκηρύξουν θέσεις φοιτητών τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα της χώρας, οπότε, αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακές σπουδές, μπορείτε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παραπάνω σελίδα.

Επίσης, από την πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης του eduguide ΕΔΩ   μπορείτε να δείτε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ (περισσότερα από 930 προγράμματα! ) Μπορείτε να τα "φιλτράρετε" ανάλογα με το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το γνωστικό αντικείμενο, την πόλη, τα δίδακτρα, να δείτε ποιά είναι δωρεάν, ποια δέχονται αιτήσεις κ.τ.λ.

Μπορείτε, επίσης, να κάνετε αναζήτηση μέσα στα αποτελέσματα που θα σας εμφανιστούν από το πεδίο “Αναζήτηση”.

Για υποτροφίες μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.eduguide.gr/ypotrofies/

Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για όλες τις προκηρύξεις των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν!

https://www.eduguide.gr/accounts/register/  

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο