Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

1η Προκήρυξη Υποτροφιών «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» για Υποψήφιους Διδάκτορες

Υποστήριξη Υποψηφίων Διδακτόρων για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας

Η Ερευνητική Μονάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» ανακοινώνει την 1η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τη Χορήγηση Υποτροφιών για Διδακτορικές Σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Σκοπός των υποτροφιών είναι η υποστήριξη Υποψηφίων Διδακτόρων (ΥΔ) για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας στην Ε.Μ. «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις περιοχές της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Επιστήμης Δεδομένων και των Αλγορίθμων.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη εντάσσεται στο έργο «Μονάδα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, την Επιστήμη Δεδομένων και τους Αλγορίθμους» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-NextGenerationEU.

Λεπτομέρειες της προκήρυξης, πλήρη πίνακα των προσφερόμενων υποτροφιών, οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων, καθώς και αναλυτική περιγραφή της κάθε θέσης, μπορείτε να βρείτε εδώ.  

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 17/02/2023 έως 31/3/2023, και ώρα 17:00, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην προκήρυξη. 

  • Τις  Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQs) σχετικά με την προκήρυξη, μπορείτε να τις δείτε εδώ.
  • Για να υποβάλετε ερωτήσεις σχετικά με την προκήρυξη, χρησιμοποιείστε τη σχετική φόρμα.
  • Συνδεθείτε με την Ερευνητική Μονάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» για να μένετε ενημερωμένοι για τις δράσεις μας, προσκλήσεις υποτροφιών, κ.α.
  • Χρειάζεστε κάποια επιπλέον ενημέρωση; Στείλτε την ερώτησή σας στο liaison-archimedes@athenarc.gr.

Το έργο " Μονάδα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, την Επιστήμη Δεδομένων και τους Αλγορίθμους με κωδικό ΟΠΣ 5154714 υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο