Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

NN Future Matters Scholarship: Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία

Είσαι ο/η πρώτος/η από την οικογένειά σου που φοιτά σε πανεπιστήμιο; Χρειάζεσαι οικονομική στήριξη για να κάνεις μεταπτυχιακό;  Θέλεις να σπουδάσεις στον τομέα των οικονομικών, της διαχείρισης κινδύνων, της επιστήμης δεδομένων, της επιχειρηματικότητας, της πληροφορικής, των επικοινωνιών ή των ανθρώπινων πόρων; Τότε το πρόγραμμα υποτροφιών της Nationale Nederlanden "NN Future Matters" για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία είναι το κατάλληλο για εσένα!

Το πρόγραμμα υποτροφιών NN Future Matters, δίνει υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης στην Ολλανδία, σε φοιτητές από Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ισπανία ή Τουρκία. 

Η υποτροφία αποτελείται από το ποσό των €5.000. Θα λάβεις 4.500€ σε δύο δόσεις των 2.250€ κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και 500€ στο τέλος των σπουδών σου.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, οι υπότροφοι θα καθοδηγούνται από στελέχη του NN Group.

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εννέα Έλληνες φοιτητές κέρδισαν υποτροφίες ύψους 5.000 έως 10.000 ευρώ για να ξεκινήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας.

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

Τα παρακάτω 9 ολλανδικά πανεπιστήμια συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών NN Future Matters.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 

Ο νέος γύρος αιτήσεων θα είναι ανοιχτός από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Περισσότερες Πληροφορίες

Δείτε επίσης το άρθρο μας: Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο