Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

8ο Salesforce Developers Bootcamp σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη

Η Deloitte Ελλάδος, διοργανώνει το 8ο Salesforce Bootcamp σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη με στόχο την προσέλκυση και πρόσληψη νέων ταλέντων.

Πρόκειται για ένα υβριδικό πρόγραμμα (με φυσική και διαδικτυακή παρουσία) διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, όπου η φυσική και η διαδικτυακή παρουσία θα συνδυάζονται σε ένα δυναμικό και εντατικό πρόγραμμα. 

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2024 και θα πραγματοποιούνται 5 ημέρες την εβδομάδα (Δευτ - Παρ 9:30 – 18:00).

Μέσω της παρακολούθησης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλατφόρμα Salesforce CRM Cloud και τις ολοκληρωμένες stack τεχνολογίες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ή τελειόφοιτους σχολών Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών, με γνώση γλωσσών υπολογιστών, όπως Java, JavaScript, Python, ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ξεκινώντας από το 2019 και με την ολοκλήρωση ήδη έξι επιτυχημένων Salesforce Bootcamp, τα οποία οδήγησαν στην πρόσληψη περισσότερων από το 90% των συμμετεχόντων, η Deloitte κάνει το επόμενο βήμα! Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και βάσει της απόδοσης, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υπογράψουν συμβόλαιο πλήρους απασχόλησης και να αποκτήσουν την επίσημη πιστοποίηση «Salesforce Developer Certification». Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε project της Deloitte για την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες, μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε αίτηση δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο