Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μέχρι 9 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το ΔΠΜΣ "Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση" του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δέχεται αιτήσεις υποψηφίων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών:

Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση (Master of Science in Public Policy and Management)

Το Πρόγραμμα είναι μερικής φοίτησης και διαρκεί συνολικά δύο ακαδημαϊκά έτη. Προσφέρει δύο κατευθύνσεις εξειδίκευσης:

  • Δημόσια Οικονομική Πολιτική (Public Economic Policy)
  • Δημόσια Διοίκηση (Public Management)

Το πρόγραμμα οργανώνεται από τα τμήματα Οικονομικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (επισπεύδον τμήμα) και απευθύνεται:

  • Σε πτυχιούχους Ελληνικών Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. καθώς και ξένων Πανεπιστημίων που απασχολούνται ή στοχεύουν να απασχοληθούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.
  • Σε στελέχη που έχουν ευρύτερη επαγγελματική εμπειρία από άλλους χώρους και τα οποία έχουν ενδιαφέρον και στοχεύουν να αναλάβουν στο μέλλον κάποιο ρόλο στο χώρο αυτό.

Η διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι κυλιόμενη και πραγματοποιείται σε επιμέρους κύκλους:

  • 1ος κύκλος: Έως Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 (έχει ολοκληρωθεί)
  • 2ος κύκλος: από Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 έως Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022.
  • 3ος κύκλος: από Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 έως Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας.

Διακρίσεις του Προγράμματος

Σύμφωνα με τη διεθνή λίστα Eduniversal ,που ανακοινώνει κάθε χρόνο τα καλύτερα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών ανά επιστημονικό τομέα, το Διατμηματικό Πρόγραμμα στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση κατέλαβε κορυφαία θέση και αναδείχθηκε 8ο στην Ευρώπη! 

Άλλωστε, η διοργάνωση του προγράμματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εγγυάται την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο ίδρυμα στην Ελλάδα σε επιστήμες οικονομίας-διοίκησης και αντάξιο κορυφαίων ιδρυμάτων του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διατμηματικό Πρόγραμμα στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση αφησε πέρυσι πίσω του μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, όπως το το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Πανεπιστήμιο της Βιέννης (WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business), , το Πανεπιστήμιο του St. Gallen (HSG), το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο (MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business) και πολλά ακόμη. Η κατάταξη αξιολογεί συνολικά, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, χιλιάδων Πανεπιστημίων από 154 χώρες.

Απόψεις Αποφοίτων του Προγράμματος

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού έχουν αξιολογήσει με πολύ θετικά σχόλια το πρόγραμμα για την ποιότητα και οργάνωση του, τους αξιόλογους διδάσκοντες του καθώς και τις εφαρμόσιμες γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησαν. Δείτε εδώ τι είπαν για το πρόγραμμα.

Πληροφορίες - Αιτήσεις 

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ

Iστοσελίδα προγράμματος http://ppm.aueb.gr/

Email: ppm@aueb.gr

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο