Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρώτο το Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, όπου λειτουργεί η Έδρα Νεοελληνικών Σπουδών «Μαριλένα Λασκαρίδη»

Tο Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, στο πλαίσιο του οποίου λειτουργεί η Έδρα Νεοελληνικών Σπουδών «Μαριλένα Λασκαρίδη», αναδείχτηκε πρώτο μεταξύ των τμημάτων των  πανεπιστημίων του Άμστερνταμ και τρίτο σε όλα τα πανεπιστήμια της Ολλανδίας, σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη των πανεπιστημιακών τμημάτων της χώρας.

Η λίστα κατάταξης περιλαμβάνει όχι μόνο ανθρωπιστικές σπουδές αλλά κάθε τμήμα σε κάθε σχολή γενικά. Η κατάταξη στηρίζεται μεταξύ άλλων σε αξιολογήσεις των φοιτητών και στη θέση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπο της Ολλανδικής Εταιρείας Νεοελληνικών Σπουδών.

Επιπρόσθετα, η Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Έδρας Νεοελληνικών Σπουδών «Μαριλένα Λασκαρίδη», προχώρησε στην προκήρυξη τριών (3) υποτροφιών για επισκέπτες ερευνητές για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο